Vi er din lokale ejendomsmægler.....

Med et godt lokalkendskab og mange års erfaring indenfor branchen, er vi godt klædt på til at rådgive dig, hvad enten du skal købe eller sælge. Vi har et solidt og bredt lokalkendskab og kommer godt omkring. Vi er uafhængige og har fokus på vores kunders frihed til at vælge! Derfor har vi valgt at være fri af eksklusiv aftaler med banker, forsikringsselskaber og kreditforeninger. Dette gør, at vi kan tilbyde tilpasset og uvildig rådgivning i hver enkelt handel, - for vi kan og vil samarbejde med alle!. Vi fører dig trygt hele vejen igennem din ejendomshandel... Vi er ansvars og garantiforsikret gennem anerkendt forsikringsselskab.

Ejendomshandel, ejendomshandel - og kun ejendomshandel!
Vi er en fri, mæglerkæde, der har drevet ejendomshandel siden 1987. Og kun ejendomshandel. Modsat alle de finansejede mæglerkæder, skal vi ikke tjene skjulte penge til bankerne gennem henvisninger eller finansiere deres øvrige fnansielle sysler. mæglerringen kan frit skræddersy løsninger til dem der vil købe din ejendom. Ærligt, åbent og uden dikkedarer.

Hos mæglerringen er troværdighed vores varemærke.
Derfor har vi valgt IKKE at være ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er 100% uafhængige af finanssektoren og derfor ikke i ‘lommen’ på nogen, når vi henviser boligkøbere til finansieringsløsninger hos f.eks. en bank eller et realkreditinstitut. Vil du også helst være fri?
Vi vil være Danmarks bedste...

Indrømmet: De store mæglerkæder er os overlegne når det gælder budgetter til markedsføring af dem selv. Derfor må vi lade tlfredse kunder være vores markedsføring. Det går heldigvis ganske fint. Vi er nemlig i top  på Trustpilot blandt alle ejendomsmæglere i Danmark.

Bliv Franchisetager i mæglerringen...
Kontakt ejendomsmægler Carl Nielsen på 20112666 i dag så tager vi en uforpligtende og fortrolig samtale om hvorfor du skal med i mæglerringen.